Om Kakelproffsen

om-oss1999 öppnade Kakelproffsen sin butik i Falun. Företaget har sedan dess minst sagt haft en unik tillväxt. Under 2017 öppnades butiken i Borlänge. Vi är idag en utav Dalarnas största butiker för kakel, klinker och Vvs material. Idag är vi 10 medarbetare här på Kakelproffsen och vi omsätter ca 14 miljoner kr. Utöver att ha ett brett sortiment av kakel- och klinkerplattor erbjuder vi Dig även ett stort utbud av de mest kända varumärkena av badrumsmöbler, duschväggar, badkar, blandare, värmegolv och övriga tillbehör till badrummet.

2005 började vi med entreprenad innefattande plattsättning, Vvs, El och snickeri, 2014 med måleri. Vi samordnar även alla övriga förekommande hantverkare för att skräddarsy hela entreprenadjobbet. Vår styrka inom entreprenaden är att erbjuda högkvalitativa arbeten.

Våra kunder är såväl privatpersoner som professionella hantverkare. Med hög service och bred kunskap tar vi hand om privatkonsumenter i vår butik som innehåller ett 40 tal Badrumsmiljöer i utställningen som totalt är ca 750 kvm stor. All personal har stor kännedom inom keramik och vatten, vilket innefattar tekniska kunskaper om kakel, klinker, Vvs samt gällande branschregler, praktik i plattsättning, och kunskap om konsumentköplagen. Merparten av Kakelproffsens anställda har genomgått behörighetsutbildningen för de gällande branschreglerna för keramiska beklädnader i våtrum.

Hantverkare finner sig väl hemma i vår butik där de erbjuds allt de behöver för att sköta sina entreprenader på bästa sätt. Den professionella plattsättaren finner hos oss marknadens kända varumärken av verktyg, spackel, tätskikt, fäst- och fogmaterial. Kakelproffsen arrangerar och genomför kontinuerligt praktiska och teoretiska utbildnings- och informationsträffar för våra proffskunder.

Vår avsikt är att försöka ha en god lagerhållning och effektiv logistik från leverantörer i Sverige och södra Europa för att se till att Du som kund får snabba och säkra leveranser när Du valt vad Du vill ha ur vårt sortiment. Kakelproffsen importerar från de ledande kakeltillverkarna i Italien och Spanien.

Kakelproffsen står för så mycket mer än kakelförsäljning. Vi som jobbar här är verkligen specialister samt att vi är intresserade och erfarna. Vi har en stark ansvarskänsla för att tillsammans med ett brett och bra sortiment ge Dig god service. Det är en ledstjärna för oss.

Kakelproffsens affärsidé

Det är av yttersta vikt att vi som är anställda och verksamma här på Kakelproffsen är klara över det fundament och den idé som ligger grund för företagets löpande affärer och överenskommelser med våra kunder. Kakelproffsen ska tillhandahålla kakel, klinker, mosaik, natursten, badrumsmöbler och övriga tillhörande kringprodukter till såväl privat som professionell marknad. Kakelproffsen ska även tillhandahålla, i kombination med tillhörande utbildning, kompletta system för keramiska och vatteninstallationer.

Gällande service, kvalitet och utbildning ska Kakelproffsen arbeta för i en kontinuerlig förbättringsprocess med avsikten att vi alltid ska kunna möta våra kunders ständigt förnyade behov.

Kakelproffsen ska alltid erbjuda marknaden ett brett och attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Kakelproffsen ska marknadsmässigt och ekonomiskt vara en av de mest framgångsrika företagen på den intilliggande marknaden.
Kakelproffsens logotype och varumärken ska inom privat och professionell marknad kontinuerligt vara erkända för trygghet, kvalitet och service.

Kakelproffsens kvalitetspolicy

Vi på Kakelproffsen marknadsför och levererar högkvalitativa produkter och tillsammans med en hög servicegrad skapar vi en vinnande trygghetskänsla hos våra kunder och inom vårt företag. Vi ska kontinuerligt arbeta med att värna om den känslan av affärsmässig trygghet. Det ska vi göra genom att i helheten och i alla delar av affärsprocesserna sträva efter att hålla så hög kvalitet som möjligt på produkter samt i vårt agerande och i våra kundrelationer.

Samtliga våtrumskonstruktioner som Kakelproffsen marknadsför och levererar är testade och godkända enligt gällande Branschregler för Keramisk Beklädnad i Våtrum. Vid försäljning av varor till konsument gäller Konsumentköplagen och vid leveranser av material till den professionella marknaden gäller Allmänna Leveransbestämmelser av Byggmaterial, ABM 92.

Vid försäljning av tjänster gäller Konsumenttjänstlagen.

Kakelproffsen ska endast marknadsföra och leverera produkter av 1: a klass sorterad tillverkning.

Roger Brander
VD